pravda tinus.autorka članku to napsala moc pěkně.
.ja sama jsem byla jeslove ditě a dodnes si to pamatuji....měla jsem pocit že jsem odkopnuta,že mě nechtěji že asi zlobím snažila jsem se zavdečit rodičum....
marně,poto jem na sebe začala strhavat pozornost větši aktivitou ta zabrala mamka si mě začala vice všimat jak si asi najivne myslela že jesle mi prospivaji že jsem akcni a šikovne miminko....
prdlajs jen jsem chtěla mámu....
a snažila se chovat jakoliv jen abych upoutala pozornost....
proto bych nedokazala ja dat sve deti do jesli....
jsem zvedava co si zde přečtu za argumenty...
keci typu je potřeba penez chachaaaa
i matka samoživitelka pokud chce tak to jde a penize nejsou vsechno...vim o čem pišu
ani kariera neni u me na prvnim mistě.naš stat dava tu možnost oproti ostatnim zemim si ditka když už sme si je pořidili užit.i kdyby dva roky tak matka dostava slušne penize nato aby obetovala ten cas svemu milačkovy nač jinak by si ho pořizovala...
na to snad aby ho flakla do jesli či chuve.....a jen si ho přebrala jako panenku (hračku) aby se pomazlila a pak ho zase vrzla na hlidaní...
jsi prvni prispevek ktery čtu a odpovidam ted si jdu přečist dalši ............jelikož vím jak tato temata konci radeji odpovidam hned nežli začnu čist ostatní......
dovedu si totiž živě představit ten kotel horke vody jak se tu jedna navaži do druhe a nehodla prijmout nazor jine....ufffff se celkem tešim a zaroven desim toho co vubec budu čist