Padlo tady mnoho názorů a zkušeností,nechci na nikoho reagovat ale připojím svoji zkušenost. Sama mám 3děti ve věku 6,3,a 3měsíce. Všechny plánované musím doplnit, takže s prvním 6ti letým který půjde do 1tř jsem byla doma stále do 3let kdy začal navštěvovat MŠ a brala jsem ho po obědě až dosud kdy je v předškoláku domů dále s ním jezdím 4xtýdně na hokej,který ho moc baví. S malou 3letou jsem taky byla doma do 3letpak šla do MŠ, následně ji beru také společně s prvním po obědě domů a dále s ní absolvuji hodiny treninku krasobruslení se kterým začíná na stejném zimním stadioně jako první syn a to protože hrozně chce.No a ten tříměsíční všechno absolvuje s námi a občas pohlídá babička ale stále kojím takže musí být se mnou. Do toho pracuji doma pro firmu účetnictví a to dělám v době kdy jsou první dvě děti v MŠ a třetí je se mnou. Takže když to shrnu pořizovala jsem si děti proto aby byly se mnou ne abych se jich zbavila je pravda že si odpočnu až v době kdy jdou spát ale nic to nemění na mé spokojenosti protože vím že i ony jsou spokojené jelikož máma se jim věnuje na 100% no a nesmím zapomínat na manžela který podniká ale všechen čas jim nahrazuje např. chodí s nima na ryby,zastoupí mě v trenincích a navzájem se doplňujeme je to občas těžké ale niiiiikdy žádné jesle.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.