Děkuji za tvůj názor Federiko. Tím spíš, že tvůj manžel je pobožný se podivuji, že doma spolu takto mluvíte. Zřejmě v cizině mají trochu jiný výklad bible. A věřím, že spostu docentů a lektorů takto mluví, ale jako odreagování od všedních zvyklostí " to teda moc neberu". To je jako kdyby ženská na poště za přepážkou si řekla, že doma do ruky nevezme tužku a nebude psát, protože si toho užije dost v práci. Já jsem několik let pracoval s lidmi a musel jsem se chovat slušně a korektně a přesto jsem doma nikdy nemluvil hrubě nebo neslušně a pod.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.