Dobry den, nevim proc takovy clovek jako vy dela tuhle praci!Mam 2 male deti a obe do jesli chodi od 18 mesicu.ale ne proto,ze se jich chci zbavit ale proto,ze si v jeslich vyhraji,nauci se plno veci ktere doma s uhonenou mamou zavalenou dom.pracemi urcite nenauci.Ani jsem vas clanek nedocetla je mi z nej tak akorat smutno.Vy ktera pisete do prace s ditem?a vite vubec jak se takove dite citi v kancelari mezi dospelimi?neni lepsi byt mezi svymi vrstevniky?Najdete si jinou praci.. ja bych k vam urcite moje dite nedala aby jste me moralizovala,ze jsem spatna matka..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.