ahojky Lassie, tak co, už dáš ten bazén se dvěma dětmi najednou
? Hele nevím jak ty, ale já jsem tady z té diskuze dost smutná, někdo si dovolil vyjádřit své pocity nad pláčem malých dětí a hned má jako změnit zaměstnání, protože se na to podle spouty maminek nehodí, tak já nevím, mně bylo plačících dětí také líto a snažila jsem se jim to právě vynahradit péčí, kdy jsem si s nimi hrála, mazlila a opodně, samo, že pokud Iva s nima pláče, tak je to špatně, ale ppokud ji to naopak nakopne k tomu, aby se jim více věnovala, tak jsou snad city na místě, ne? Mně normálně přijde, že někdo zastává názor, že naše děti by snad měli ve školce hlídat stroje, které nebudou vyjadřovat své city! Dost jsem se tady na rodině zklamala, nejsem sama, včera už jsem dostala tip na jiný servr, kde se prý diskutuje normálně a bez napadání, já s ivzpomínám na svou debatu se Sojkou, kde jsem měly každá jiný názor na danou věc, ale obešlo se to bez napdaní a posměšných smajlíků, tady mě to teda dostalo, že někdo, kdo nedá dítě do jeslí, je k smíchu
každopádně přeji hezkou neděli, já pomažu vařit, sem tam nakouknu, jedem pak na lyže a následně do bazénu na zahřívačku