Když byl se školkou na týden na školce v přírodě, jedna snaživá maminka tam každej večer volala a pak rozesílala maily, co se jako děje. Mimo jiné zmiňovala historku o tom, jak děti potkaly v lese ochočenou srnku. Syn přijel, ptám se: "Jak bylo?" Odpověď: "Dobrý." Čekala jsem dva tři dny, jestli z něj něco nevypadne, ale nevypadlo, tak se ptám: "Hele, a co s tou srnkou v tom lese? Proč jsi mi o tom nic neřekl?" "Jsem to nechtěl rozebírat do podrobností."
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.