| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jakou cenou se dá vykoupit dětský pláč?

Federiko,
to si právě nejsem jistá. On reaguje na úplně jiný podněty než většina dětí. Bohužel i to je dědictví po mně. Jeho rozbrečí, když ve filmu Ratatouille spláchnou myšáka do záchodu a musíme odejít z kina. Rozbrečí ho ropný plošiny v oceánu, který znečišťujou přírodu. Ale na druhý straně se pere s klukama a nadšeně vypráví, jak vypadá Honza uboze těsně předtím, než se zhroutí po kopanci do žaludku. On žije v jiný realitě a je empatickej vůči úplně jinejm věcem. Co se reálně děje jemu, to je jenom takovej film, kterej on neovládá a nějak ho přežije. Důležitej je ten JEHO film, který si režíruje sám. Nemůžu mu to mít za zlý, protože to mám trochu podobně. Každopádně vím, že kdyby se mu něco blbýho dělo, nedozvím se to ani já, ani nikdo jinej.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.