Názor mít můžeš, bohužel není podložený vlastní zkušeností (za to ovšem nemůžeš). V tomto konkrétním případě ho považuju za přehnaně idealistický.
Ano, já komentuju jen to, s čím nějakou zkušenost mám. Všimni si, že pod některými články moje příspěvky nejsou, nebo se netýkají článku samtného, ale jen reaguju na něčí příspěvek - jako např. zde.
Můj příspěvek není netolerantní a ani neměl být. Tvoje reakce na něj mi zase hodně připomíná reakci pubuše na "rozumné domlouvání". Čímž se tě nechci nijak dotknout. Puboš má taky vlastní názory nepodložené zkušeností... A můžeš mu vysvětlovat co chceš, stejně nepochopí dokud tu zkušenost neudělá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.