Ještě že tyhle názory se nemůžou brát vážně jelikož každá z nás sama nejlíp ví jak moc se dítěti věnuje a že se zase nějak extra nedá věnovat něčemu jinému pokud je dítě vzhůru a vyžaduje pozornost prostě se mu musí dát a všechno ostatní jde stranou opravdu to chvilkové volno je v době spánku mimča, někdy usedám k práci i ve 4h ráno protože vím že v 7h už jsou všechny moje dětičky vzhůru a pak následuje ten kolotoč oblékání,snídaně a odvoz do MŠ a následně věnování se nejmenšímu pak po obědě zase ty dva vyzvednout a věnovat se jim (+ nejmenšímu) až do večera než usnou. A kdo by mi pak večer řekl že se nevěnuji dětem tak bych ho asi nakopla protože jsem vyřízená........ale i podvědomě štastná.......
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.