Opravdu souhlasim, moje mama udelala tu stejnou chybu.
Kdyz jsem se narodila chybel ji posledni rok k diplomu. Proc by si budouci pani doktorka mela brat odklad? Byly mi 2 mesice kdyz mamka odjela na koleje a me hlidal kdo mohl. Babicky, teticky..kdo mel ruky nohy..a chvilku casu. Tata byl na vojne. Po ukonceni vysoke skoly zustala doma asi mesic a pak se naskytla pracovni prilozitost..tak supky pekne do prace.. na den mych prvnich narozenin. S bratrem to bylo podobne.. Zustala doma 3 mesice a pak zase zpatky do pracovniho pomeru. Pry potrebovali penize na rozestaveny novy dum. Takze bratr zkoncil v jeslich. Ja mela stesti, ze sem byla prvni ditko v rodine, takze si me asi babicky chteli uzit..ale na bratra uz asi nemeli silu! Od malinka sme meli co chteli..tedy ne jak dnesni deti..ale v ramci komunistickych moznosti...
K zivotu me to naucilo samostatnosti, rada cestuji a doma se moc taky neohreju.. Taky proc..??? Od malinka sem cestovala po tetickach.. Mozna taky proto bydlim na druhe strane polokoule a moc mi domov nechybi. Maminku mam rada, ale nejake vetsi citove pouto k ni necitim.
Myslim si, ze nekteri lide nejsou pro rodinu stvoreni. Mama je workoholik a nedokaze chvili posedet. Ikdyz je doma, tak porad neco dela..takze zadne hrani s detma nebo odpocinek. To by ji asi zabilo.
Takze maminky, pokud to opravdu neni nutne a nejste samozivitelky nebo nemate opravdu co do huby ZUSTANTE S DETMA. Vrati se Vam to. Nove auto nebo dum muze pockat. Ten krasny usmev vaseho ditete a prvni krucky VAM NIKDO NEVRATI! A verte mi, strasne rychle to utece. S mojim synem sem doma uz 2.5 roku a pripada mi to jako vcera.
Předchozí