| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kdo nepatří do zvláštní školy

četla jsem článek v papírových novinách minulý týden.

A musím říci...docela mě naštval.

Mladší syn loni prvňáček. Dětí bylo 25..z toho 3 integrovaný s různýma druhy poruch..potřebovali asistenta+ další(č. 4) Danova kamarádka má obrnu(ale chodí s nima dál je na tom moc dobře)
úča sama říkala to nějak půjde s asistentem to zvládnem.

Výsledek..syn je v druhý a je jich 23. 2 holčičky odešli do "zvláštní školy" i s asistentkou

A proč to nešlo...prootže ty 2 na základní školu neměli ani s X odkladama...prootže Irenka neustále vykřikovala, že jsme denně poslouchala Daníka 1/4 roku...že neslyší paní učitelku...Irenka pořád křičí a haleká na třídu....
Takže po 1/4 roce sebrali ty 3 děti a prostě je učila asistentka extra v jiný třídě,aby aspoň tomu zbytku zajistili klid......a úča lítala mezi dvěma třídama....má můj obdiv, že to vydržela tak dlouho.

Já jsem ráda, že rušička Irenka je pryč.....a vím, že se tu na mě sesype sposuta lidí, že jsem hnusná,ale já chci,aby syn učitelku slyšel a ná,aby mu za zády halekala nějaká slečna....i když za to nemůže.~d~

Starší syn má ve třídě holčinu s obrnou, která je v pohodě...jen má taky něco s rukou....jako DAnova kamrádka...a 3 děti s DYS(dost velkýma) tam problémy nejsou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.