Otázka "kde by bylo moje dítě, kdyby s nínm ve třídě ty problémové děti nebyly?" také ještě jde. Co otázka "Kde byla celá společnost, kdyby tu ti problémoví nebyli?" Tomu lze předejít kvalitním vzděláváním těch problémových. Jsem pro speciální školy, kde se by dostávaly šanci zanedbané děti (s možností přestupu na běžnou ZŠ a s možností přijetí na učební obory) a jsem proti mísení zanedbaných a mentálně postižených. Stejně jako proti mísení mimořádně nadaných a podprůměrných zanedbaných. Raději bych večer potkávala spokojené majitele tanečních agentur, obchodníky s Cdéčky či sociální asistenty místo hordy loupeživých opilců.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.