Deniso, já bych donedávna taky údivem valila oči. Jenže jsem narazila na tvrdou realitu a tak pisatelku chápu. Jaké by jsi jí navrhla řešení, vhodné pro opakován každý den?
V mém okolí maminky nechávají doma třeba půlroční a dvouleté dítě, pokud v poledne spí a jdou pro nejstarší do školky (cca 20minut samoty). Já nechávám děti 8 a 5 doma když jedu vyřídit rychlovku, takže cca hodinu. Mladší nechám běžně samotné,pokud předpokládám návrat do půl hodiny, Starší vydrží sama 2-3 hodiny bez potíží. Odvázaná z toho nejsem,ale nemůžu téměř denně otravovat sousedky nebo kamarádky s hlídáním "na chvíli".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.