Milá paní Deniso, jsem dcera paní Katky a vcelku s pobavením jsem si přečetla Váš komentář. Víte, připadá mi, že jste to trochu nedomyslela. Maminka mě na autobus odvezla proto, protože silnice vedoucí k zastávce je úzká, v půl sedmé ráno je tma a kvůli všudypřítomnému sněhu není ze silnice kam uhnout, když se na vás vyřítí auto. Jistě uznáte, že by byl poněkud větší karambol, kdyby mě srazilo auto, než kdyby Majda nebo Dorotka spadly z postele, či se jim snad, nedej bože, zdál ošklivý sen a viděly v něm padesát bubáků. Pokud by se něco stalo mamince, i na to mám snadnou odpověď - přijela by sanitka, která by zajisté kontaktovala blízkého člověka, nejspíše tatínka, který by zavolal babičce, která bydlí dva kilometry od nás, takže o děti by bylo postaráno. Má maminka je skutečně inteligentní a samostatně myslící člověk, který toto všechno ví, a proto si může dovolit mě jakožto "puboše" odvézt na zastávku.
Jsem si jistá, že opět něco namítnete, neboť lidé jako vy se obyčejně nedají udolat argumenty. Nedalo mi to však a musela jsem zareagovat.
Závěrem jen dodávám, že mi připadá trochu neslušné psát k s vtipem napsanému a zjevně nadsazenému článku takovéto rýpavé komentáře. Děkujeme Vám tedy za Váš názor, nashledanou a přeji hezký den!
Předchozí