Katko mě se článek líbil...tím, že jsi bydlela v Praze toho shěhu jsi nikdy moc neužila..chápu to a strašně mě to pobavilo a zrovna včera jsem telefonovala s mamkou,že jsem chtěla manželovi zaplatit školu smyku...,ale že myslím, že má po letošní zimě adrenalínu dost a dost...
MY zase máme garáž..jak je zvykem....prostě ten chumel garáží....a před garáží cca 60cm beton a pak tráva cca 20metrů a pak 100metrů štěrku a pak teprve výjezd na silnici.... a když pak napadne sníh..pluh tam nejezdí....(letos jsme volali na techický takže padalo asi po 20-25cm tak jsme ho povolali..tak nám milostivě shrnul sníh....aby tím projelo jedno auto)....není to tak dlouho co napadlo dalších jen 12cm do rána a já si říkám...jen 12 to jde to projedeme.....no neprojeli po 20metrech zapadli...a soused co zapadl o zatáčku dál se zahrabal do půl kol...
U nás leželo totiž 75cm sněhu...ale už to odtává a máme asi 50cm...
Jinak k tomu doma děti bych se nevyjadřovala....ale moje zkušenost Luk 3 roky DAn 5měsíců...jdu si ze školky a dostala jsem alergický záchvat po jídle....cestou dom...nějak jsem došla a zavolala manžela...pracoval 50km od baráku...co se dělo pak nevím...
Manžel říkal, že Daník nebyl na chodbě kde jsem ho nechala na zemi,ale že ho Luk odtáhl do ložnice(nikdy si tam nehráli) donesl mu tam deku z obyváku...slékl ho..donesl mu hračky a hezky si tam hráli...a oblečení bylo srovnaný do komínků...jeho i bráchy.
Rodiče bydlí 130km....holt někdy se stane...ale ty děti nejsou blbý a já je od té doby vůbec nepodceňuju.
Kousek výš nevím kdo to psal....se 5 letá dcerka zachovala taky perfektně.
PROČ DĚLAT Z DĚTÍ BLBCE
CO NIC NEZVLÁDNOU A NA NIC NEMAJÍ ROZUM....
mě moje děti už 8 a 11let přesvědčují o opaku
, že jsou šikovný a umí si poradit líp než člověk čeká