Katko, díky za rekaci
Ten satelitní život jsi popsala přesně a snadhledem, reakce si neber osobně a příště na ně snad radši nereaguj. Kdysi dávno, když byly děti menší jsem tu zveřejnila článek na absolutně nekontroverzní téma a reakce byly stejné.
Jsem taky z rodinného domu, pak po vš jsme bydleli 10 let v praze a pak se zadlužili a odstěhovali sem. Já jsem opravdu vážně uvažovala o návratu do phy, nevím, jak to budemě dělat, až děti budou jezdit třeba na střední školu. ale popravdě už si bydlení v bytě představit nedokážu. třeba teď se dívám velkými okny na sluncem zalitou terasu a za ní už pod sněhem vykukuje tráva, pozoruju pučící stromy a občas se jdu jen tak projít kolem domu. Z okna pracovny mám od PC výhled na údolí a i na to dětský hřiště. to bych na vinohradech neměla
a pokud už bychom bydleli někde na okraji prahy, tak je to s dojížděním stejné, jako odtud.
Prostě zaječí úmysly mne vždycky berou v zimě, kterou jsi v tom článku vystihla naprosto přesně a která je se 3 dětmi náročnější, než si kterýkoli pražák umí představit. U nás jsme často ani ten traktor neviděli