| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsem cuchta? A kdo je víc?

Musím přiznat, že nejsem moc typ na stránky magazínu. Bývala jsem relativně štíhlá, resp. jen minimálně oplácaná, ale po těhotenství se mi toho stavu zatím nepodařilo zpátky dosáhnout. Nikdy jsem se moc nemalovala, věnuju tomu čas jen pro výjimečné akce. V minulosti už jsem více než jednou na veřejnost vyšla s mastnou hlavou - zvlášť pokud jsem ji stejně schovala pod čepici. A mám-li dlouhé kalhoty nebo dlouhé rukávy, celkem v pohodě si odpustím neoholené nohy nebo podpaží. Teplé ponožky nosím, protože jsem zmrzlík - mám jich spoustu a jedny hezčí než druhé. Za nic z toho se nestydím a nepřipadám si proto jako cuchta. (Kila navíc mě mrzí, ale je efektivnější snažit se jich zbavit, než se za ně stydět.)

Naopak čisté nehty a boty pokládám za základ (pokud se zrovna nevracím ze zahrádky), stejně jako považuju za samozřejmost čisté šaty (pokud mě zrovna neposlintala nebo nepoblinkala vlastní dcera :-)). Zrovna tak neobtěžuju okolí zápachem. Odpočinu si sice nejlépe u dobré knížky nebo filmu, ale proti fitku vůbec nic nemám - zvlášť když je to momentálně jediná cesta k navrácení původní postavy. Chápu, že někomu může udělat radost kadeřník nebo masáž nebo taky kino, chvíle sezení na internetu apod. - prostě něco, co dělá jen pro sebe. Může a nemusí to být spojené se vzhledem. A myslím, že v oblékání bychom každá měla brát do úvahu svoji postavu a uplatnit soudnost. "Tlustý zadek v upnutých džínách" působí převážně směšně, přitom obvykle existuje i alternativa, která by příslušné dámě posloužila lépe - ale to je na vkusu a míře soudnosti každého, mě stačí, když mě nikdo nebude nutit, abych ty upnuté džíny nosila já. :-)

Soudě podle zkutečnosti, že jsem "žena tohoto typu" byla vždycky a že si mě manžel vybral poté, co se rozešel s krásnou štíhnou vystylovanou blondýnou, vnímají chlapi krásu trochu jinak, než tvrdí módní časopisy. Jo, když budu páchnout, sebevyšší IQ a smysl pro humor mě nezachrání. Zrovna tak když budu "lidsky blbá", můžu už spoléhat jen na vysokou úroveň vzhledu a doufat. Ale mezi těmito extrémy existuje ještě poměrně hodně různých přístupů, které jsou pro běžný život výrazně praktičtější.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.