| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsem cuchta? A kdo je víc?

souhlas, že holení není přirozené, ale zas si uvědomte, že depilace si dělaly ženský už v Egyptě a vůbec zkrášlování k ženské patří odnepaměti. Proto se podle mě i chlapům odnepaměti líbí ženské upravené, zkrášlené. Podotýkám, že to nutně nemusí znamenat zmalované, vyumělkované. Ale tohle je už věc každé ženské a chlapa. Když spolu dva chtějí být, musí si "vonět" - takže pokud si mě chlap vzal jako holku, která se prostě malovat a holit nechce, neměl by s tím mít pak po svatbě problém. Ale problém vidím, když dřív byla holka vždy upravená, nalíčená atd, chlap si jí takovou vzal (prostě se mu takové ženy líbí, to není nic špatného!) a pak najednou bum - to se těm chlapům taky nemůžeme divit! Jasně že po porodu přibereme, přibydou nám po letech vrásky, to je ale něco jiného!To že se zajíme o to, jak vypadáme i zvnějšku není nutně povrchní!!! A není to jen módní záležitost - jak jsem psala na začátku, to patří k ženským odjakživa!!!! jen se nesmí zapomínat na to uvnitř každého člověka, protože to je opravdu mnohem důležitější!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.