No jo, ty bereš tuhle diskuzi tak nějak komplexně. Mě překvapily právě ty chlupy a o tom vedu s tebou řeč. Shrnu to: Čekala bych od lékaře, že bude lidské tělo přijímat takové jaké je. Chlupy k nám patří, prostě nám rostou a není na nich nic špatného až na to, že se v poslední době estetické vnímání společnosti staví k ochlupení negativně. Hlášky typu - z chlupů je mi na blití - mě nepřekvapí od osob omezených. Od doktora už ale ano. Ještě bych dodala, že mi taky vadí smrad potu v MHD. Leč ženu s neoholeným podpažím jsem v MHD neviděla ani nepamatuju. Takže ono to s tou rovnicí chlupy = smrad nebude tak horké.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.