| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsem cuchta? A kdo je víc?

Vídím to hodně podobně.~R^ Poslední dobou jsem si říkala, nakolik je to opravdu v lidech a nakolik tento pocit živí časopisy, média, módní policie.. Kolikrát si už připadám nepatřičně v určitém oblečení, protože je kupované už před nějakým rokem, sice pěkné, ale ne přímo in. Nastala ekonomická krize, nepřála bych nikomu, aby byl na tom hodně mizerně nebo bez práce,to ne, ale skoro jsem měla pocit, že něco takového muselo přijít, protože ta spotřeba lidí překračovala meze.
Když jsem četla diskuze ohledně vyholování intimních partií, to mi tedy úplně klesla čelist. Někdo tam napsal, že si nepamatuje z doby na koleji, že by se někdo vyholoval. A teď? Děláme si to my, ženské, samy. Hecujeme se mezi sebou, porovnáváme, poukazujeme. Úplně rozumím tomu, jak v některých afrických nebo jakých kmenech se dopracovali k tomu, že si ženy zkracují chodidla, prodlužují krky a podobné blbosti, podle kterých se stanovuje, kdo je nejkrásnější ~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.