No já si všimla, že Monty psala ....vožení kočárku mě nebavilo, to obstarali rodiče.....to je ulehčení obrovské. Když mezi vším zmatkem máš hodinu nebo dvě sama pro sebe. No každý tu možnost nemá.A taky mám trochu pocit, že je to fajn vrátit se do práce v 9 měsících...když máš kam dát dítě a všech těhle starostí se zbavíš. Pak totiž nevíš o čem mluvíš. To je jak když se zeptá manžel...a co jsi tu celý den dělala....kdyby tu byl on věděl by to.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.