| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsem cuchta? A kdo je víc?

Kačislavo

ad haló-efekt - ano, NIKDY nesoudím dle zjevu. A to od 14let, kdy jsem moc ublížila spolužákovi, vedle nějž jsem seděla. Byl zašlý, smrděl a chytla jsem od něj vši. Navíc byl vzhledově natolik odpudivý, že to ve mně vzbuzovalo agresivitu.
Byla jsem na něj strašně sprostá (cloumaly se mnou hormony a předváděla jsem se před ostatními) a on se rozbrečel. Později mi řekla máma, že za sebe nemohl, popsala mi podmínky, v nichž žil atd.
Jsem rudá až na zadku i po 20 letech, když si na to vzpomenu a tenkrát bych dala nevímco za to, abych to mohla vrátit...

ad Amy - Amy tu nepropagovala laskavým a milým způsobem hezký zevnějšek, nýbrž dost ostře odsoudila všechno možné. A z hlediska lékaře je to dvojnásob otřesné. Úplně jsem si představila, jak mě porazí tramvaj, odvezou mě do špitálu s neoholenýma nohama a na spoďárech budu mít Saturday, ač je neděle...co si o mně Amy pomyslí???

Můj přítel zažil dost traumatizující příjem do špitálu, když si rozdrtil kotník během závodů, přivezli ho špinavého, smrdutého a zabláceného do nemocnice, svíjel se bolestí a první, co slyšel, byla mladá lékařka: "Fuj, ten smrdí! Napřed ho umejte, přijdu za chvíli!" I když byl pak po operaci, umytý a učesaný, šklebila se na něj, jako by na ni plivnul bezdomovec...
Nediv se proto, že mě podobné soudy jako "z neoholeného podpaží se mi chce zvracet" od doktorky trochu nadzvednou...

ad jesle - jasně jsem napsala, že o tom nemíním rozjet diskusi - svůj názor (tj. přiměřenost v "odkládání" dětí), jsem k tomu přidala a jsem alergická na ohánění se Západem. Že nenapíšeš, že to dělali stejně komunisti? Ti to přece vynalezli ~t~ Proč neargumentuješ domácími manýry ~t~ ~;) ? Záleží na mnoha okolnostech jak tady, tak tam. Mám sestřenici v Anglii a dvě kamarádky v Irsku - provdané, dětné, nijak zazobané. Klasická střední vrstva. Děti v jeslích nikdy nebyly...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.