Všechno jsem to tu zatím nepřečetla, ale nesouhlasím s tím, že žena o sebe nedbá, pokud se nemaluje. Některým líčení nesluší, jiné mají takový životní styl, že je to silně nepraktické(sportovkyně, plavkyně, instruktorky různých sportů) a některým je líčení nepříjemné a nedělá jejich pleti dobře(třeba mně).Pokud nanesu make-up při nějaké zvláští příležitosti, ohromně mi to sice sluší, ale připadám si jako pečlivě namazaný chleba s máslem, nepříjemně, chemicky a už se jen těším až přijdu domů a ten nános smyji.Do práce volím kompromis, líčím jenom oči. Když jsem doma a nelíčím se, moje pleť vypadá nejlépe. Nehledě na to, že ženy co se líčí, mají časem obličej vytahaný a vrásčitý jako krokodýlí kabelku, to mi nikdo nevymluví(stačí mrknout na postarší herečky a srovnat je s nějakou ženou se zdravým životním stylem , co líčení moc nedá)..To co tvrdí výrobci makeupů, že se jimi pleť jakoby chrání a stárne pomaleji, považuji za kardinální blbost a reklamní manévr.
Nemůžu sice mluvit za muže, ale věřím, že spousta z nich jistě ocení fajn ženskou co má spoustu jiných zájmů než běhat po buticích a hodiny trávit před zrcadlem , co je schopná jít na týdenní čundr či výpravu do hor s tornou na zádech,aniž by řešila jak vypadá její účes když zmokne, nebo jestli se jí nedejbože rozteče makeup....nebo ženu, kerá si při milování nehlídá, zda jí muž nepocuchá pracně vyfénovaný účes...
Předchozí