Podle mě je autorka stejně militantní jako ty, co nazývají druhé cuchtou. Každý si choďme jak chceme, ale nežijeme ve městě sami a já osobně nepodceňuji tzv. první dojem, když s někým jednám atd. Žiju jen jednou, takže nevím, proč chodit v šílených hadrech jen abych si dokázala, že duše je důležitější než vzhled. Nevím, já se pomalu cítím mizerně v teplákách i doma, takže v nich nehodlám chodit ven. Můj muž je velmi rozumný, ale když bych ho vítala tzv. týden v masných vlasech a šílených teplákách, tak by se ozval. Prostě chceme být pro sebe přitažliví. A k tomu patří i nějaké to pečování. Já fakt kolikrát rozumím těm chlapům, jejichž ženy na mateřské rezignují na to, aby vypadaly trošku mile a pěkně a vítají ho skutečně pořád v těch mastných vlasech a usoplených teplákách. Nebo vám by se fakt líbilo, kdyby váš muž na rodičovské vás vítal v šílených trenkách a roztrhaném tílku? Pokud chci po svém muži, aby se trochu zajímal o to, co nosí, zda má uchazející účes atd., tak beru naprosto samozřejmé, že se starám taky o sebe.
Jako já vám to neberu, ale žen totálně neupravených na mateřské, které se chovají, že přestaly existovat, že důležité je dítě, ne umytá hlava a slušné oblečení, je mi jich spíš líto. Proto mě potěší, když potkám hezkou milou maminku na MD, která na sebe sama nerezignovala.
Předchozí