| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsem cuchta? A kdo je víc?

Nepřipadám si jako cuchta ani teď, ale už holt nemám 50 kilo i s postelí a nepraktické dlouhé vlasy pod zadek, a bez toho se dá docela dobře žít :o)
-------------------------------------------------------------------------
50kg a méňě je tady pro odpůrkyně malování nějaké zaklínadlo. Proč proboha někomu vadí, že někdo váží 50kg. Vždyť pro menší ženy je to normální váha. A velmi dlouhé vlasy jsou i velmi praktické. Zapletu cop či stáhnu do culíku a jdu. Parádička. Teď po třicítce a po dětech / i s 50 kg a velikostí XS / vypadám líp jak v 19. A to o hodně. Z vašich vět mi vyznívá opravdu rezignace sama na sebe. Taky bych se nechtěla dívat na partnera, který pro pohodlí odmítá dbát na sebe. Pro mě je řasenka jako zubní kartáček. Čisté nehty a čisté oholené tělo základ. A není to o čase. Dnes jsem si to změřila a umýt se, učesat dlouhé vlasy, nakrémavat a namalovat si řasy netrvá déle jak 15 minut. Nevím nač neustále šetříte čas. Mně z toho spíš vyznívá : mám děti, mám manžela, tak už je to fuk. Já bych se osobně styděla ,tak vyjít i s košem k popelnici, natož mezi lidi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.