Nahlédnu na rodinku jen občas a jsem líná číst všechny předcházejcí odpovědi, jen mne udivuje jedna věc, v nedávno zde uvedeném článku "Nevěra v ženských šatech" se objevovaly tyto názory: "S kým jsou muži nevěrní? S mladými, nezadanými, neunavenými, protože utahanou ženskou s vytahaným břichem po dětech má doma, že, tak proč by ji hledal jinde..."
Takže pokud se chlubíme tím, že jsme nad věcí a naše pravá krása se skrývá v našich nitrech, tak pak nač ty stížnosti?
Nemám v plánu tady dávat žádnou svou fotku a ani nemám tolik času, abych s vámi pak diskutovala o svém názoru - raději totiž čas věnuji nejen své rodině a svým dětem, ale abych se nestala unavenou, utahanou ženskou s vytahaným břichem po dětech, tak ještě raději si zajdu s dětmi i bez nich zaholdovat sportu, pár minut také věnuji malým kosmetickým úpravám svého zevnějšku, šetřím na jídle pro sebe a za ušetřené peníze se raději zajímavě oblíknu (bonusem malého odříkání v jídle a naopak velkého zaujetí vším, co při čem se dá hýbat je fakt, že obleču vše, co jsem nosila před 20-ti lety) ... a závěrem jen maličkost - i když se mi blíží čtyřicítka a jsem spokojeně vdanou ženou, pak mi osobně dělá radost, když mě zvou na kafe kluci o 10 let mladší - prostě jsem ráda upravenou, čistou a voňavou ženskou
. P.S. pro mravokárce - to kafe většinou odmítám ...