| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsem cuchta? A kdo je víc?

Tedy,přiznám se, že obvykle podobné příspěvky, resp. reakce na články,které mě nějakým způsobem zaujaly, obvykle jen pročtu,popřemýšlím atd..Ale tento článek či spíše reakce na něj, mě natolik nenechaly v klidu, že se připojím..Jak je zřejmé z mého popisku- mám syna 9 let a osmiměsíční dvojčata- holky.. Když se dvojky narodily- byl to opravdu mazec a já zcela vážně bilancovala, zda se dožiju jejich prvních narozenin..do toho syn úkoly atd. a manžel, který má práci, kdy je 4 dny v práci a 4 dny doma..Snad to jako nástin situace postačí..A teď k věci- Hodit si sprchu- cca 7 minut i s utřením a obléknutím, učesat se 2 min, rychlé nalíčení- abych se sama sebe nelekla- 5 min..Jsem přesvědčená, že tohle stačí, aby ve vás někdo neviděl onu zmiňovanou "cuchtu" včetně vás samé..A přestože vím, co péče o děti domácnost atd. obnáší, vymlouvat se na to, je v tomto případě prostě jen výmluva. Někomu se do toho nechce, někdo si raději dá kafe a nohy na trnož..Také jsem vděčná za každou chvilku odpočinku, ale zkrátka, jak tu bylo psáno- nerezignuji přitom sama na sebe..a nemyslím si, že neupravenost je znakem "velkého ducha"..je velký rozdíl mezi "momentálním stavem"- který se dá změnit během pár sekund třeba oblečením čistého trička a mezi "životním postojem"..Pokud jsou oba partneři stejně naladěni, je to asi o.k.- jen si myslím, že se takový partner- duše neduše stejně rád ohlédne po upravené ženě a vůbec to nemusí být oběť kultu mládí. Prostě má jen ty umyté vlasy, nevytahané tepláky, dobrý pocit sama ze sebe- tímpádem úsměv ve tváři a to je to , co jí odlišuje od těch "přirozených"..A muži ty rozdíly vnímají velmi citlivě, tím jsem si jistá..Je mi jasné, že jse asi píchla do vosího hnízda, ale nemohla jsem si pomoci..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.