Tedy,přiznám se, že obvykle podobné příspěvky, resp. reakce na články,které mě nějakým způsobem zaujaly, obvykle jen pročtu,popřemýšlím atd..Ale tento článek či spíše reakce na něj, mě natolik nenechaly v klidu, že se připojím..Jak je zřejmé z mého popisku- mám syna 9 let a osmiměsíční dvojčata- holky.. Když se dvojky narodily- byl to opravdu mazec a já zcela vážně bilancovala, zda se dožiju jejich prvních narozenin..do toho syn úkoly atd. a manžel, který má práci, kdy je 4 dny v práci a 4 dny doma..Snad to jako nástin situace postačí..A teď k věci- Hodit si sprchu- cca 7 minut i s utřením a obléknutím, učesat se 2 min, rychlé nalíčení- abych se sama sebe nelekla- 5 min..Jsem přesvědčená, že tohle stačí, aby ve vás někdo neviděl onu zmiňovanou "cuchtu" včetně vás samé..A přestože vím, co péče o děti domácnost atd. obnáší, vymlouvat se na to, je v tomto případě prostě jen výmluva. Někomu se do toho nechce, někdo si raději dá kafe a nohy na trnož..Také jsem vděčná za každou chvilku odpočinku, ale zkrátka, jak tu bylo psáno- nerezignuji přitom sama na sebe..a nemyslím si, že neupravenost je znakem "velkého ducha"..je velký rozdíl mezi "momentálním stavem"- který se dá změnit během pár sekund třeba oblečením čistého trička a mezi "životním postojem"..Pokud jsou oba partneři stejně naladěni, je to asi o.k.- jen si myslím, že se takový partner- duše neduše stejně rád ohlédne po upravené ženě a vůbec to nemusí být oběť kultu mládí. Prostě má jen ty umyté vlasy, nevytahané tepláky, dobrý pocit sama ze sebe- tímpádem úsměv ve tváři a to je to , co jí odlišuje od těch "přirozených"..A muži ty rozdíly vnímají velmi citlivě, tím jsem si jistá..Je mi jasné, že jse asi píchla do vosího hnízda, ale nemohla jsem si pomoci..
Předchozí