Tak to mám podobně - bydlíme teda v podnájmu, ale mě starý věci prostě fascinujou, svým způsobem mě baví se s nimi sžívat, nevím, proč by mělo být všechno nový, když to slouží...já to teda nový nepotřebuju a naštěstí můj partner taky ne, ale většina mých kamarádu, než se někam nastěhovala, tak i podnájem alespoň částečně rekonstruovala, já tu potřebu nemám. Stejně tak mám běžky a sjezdovky starý 15 let a je mi to fuk, protože na hory jedu tak 1-2krát za rok a pro můj způsob lyžování to stačí. S přítelem jsme na běžkách trochu jak 2 vykopávky z první republiky a to je nám 27 :) Ale je mi to fuk, dokud do mě někdo nezačne rejt, pak mám potřebu se bránit. Ale tlak kultu krásy a nových věcí cejtím i na sobě. Miluju fotky fotografky R.Dijkstra - fotí realistický fotky, třeba lidí v plavkách - http://www.facebook.com/?sk=messages&ref=mb#!/photo.php?pid=1066814&id=35470314612
tuhle fotku mám fakt ráda, jak má ta holka mokrý plavky:) a ono je to prostě tak normální taky je mám, jen mi přijde, že bych se za to snad měla stydět, protože na fotkách v časopisech to nikde k vidění není...... ale takový talk na nějakou "dokonalost" je v mnoha oblastech - třeba věci pro děti a péče o děti to je kapitola sama pro sebe .)
Předchozí