Takže ještě jednou a lépe (polopaticky)- reagovala jsem na prapůvodmí význam slova cuchta- t.j. žena, která na svůj zevnějšek zcela rezignovala, někdy i včetně hygieny (a teď mám na mysli třeba ty vlasy), ostatní považuji za samozřejmost, pokud pro někoho není- tím hůře pro něj..Žádný exterém není dobrý- ani v článku, který nabádá ženy ke každodenímu šlechtění, ale ani tento- byť se tváří, jakože soucítí se ženami, které to mají jinak. Možná je tento článek ještě militantnější, než ten původní, na který reagoval- nevím, je to jen můj pocit..A pokud jsem psala o vymlouvání- tak prosím pěkně- pokud někdo napíše, že se nemaluje a kašle na šlechtění z přesvědčení- Ok, no problem- já jsem reagovala na slova těch, které píší, že na něco takového při péči o děti není prostor. Není ale nic jednoduššího, než můj příspěvek zbagatelizovat a udělat ze mě káču, co kašle na děti a raději si nanese maskáro. Obávám se ale, že tato reakce vypovídá výhradně o vás...Ono totiž, kdyby to bylo o takové pohodě a úsměvu ve tváři, jak píšete, nikdy by to nevyvolalo takovou reakci- tohle mi ovšem připomíná ono přísloví o potrefené huse. Hezký den všem a hlavně spokojené děti