Nechápu o čem se tady pořád dohadujete.. opravdu žádná z těch pěstěnek zde neměla nikdy mastné vlasy, nikdy nechodila v teplákách a nikdy si neoholila/ nedepilovala podpaží o něco později než měla?!
Ty mastné vlasy, špínu za nehty, beru.. ALE..opravdu si myslíte že to že máte oholené podpaží znamená že se potíte méně než ty s neoholeným?! Ale jděte :-D ( Mimochodem já si ho holím, ale asi jen 4 roky)
Tak mně zaráží když vidím chlapa se špínou za nehty, nebo s dlouhými nehty, nebo paní co si do lodiček vezme ponožky.. no a?! Pouze si řeknu že tohle já bych neudělala, ale nemůžu říct že se mi takový člověk hnuí.. nikdo mi na to nedal právo!!!
Dle mého názoru je úplně fuk jestl ho má někdo oholené nebo ne.. možná to vypadá upraveněji, ale čistotu to neřeší.. co Vám bude více po chutí, někdo neoholený, kdo je čistý nebo oholená která jde cítit už z dálky?!
je to stejné jako se některým ženám ekluje že někteří muži v létě nenosí spodní prádlo.. dva takové kamarády mám.. a radši budu sedět vedle nich i s tím vědomím, protože vím že jsou čistitní, než vedle bezdomovce který to prádlo má.. ."-)
Radši budu ženská která je doma běžně upravená, aby jsme mohla být ještě hezčí když jdu s mužem ven.. než abych byla neustále vyfintěná a chlap pak nepoznal sebemenší rozdíl.. :-/
Mám jednu příhodu s barbínkou.. šla jsme do kolen když se taková lehce upocená vhrnula do drogerie, postavila se ke kosmetice a já sledovala jak si s testery na základní ma-up nanáší stíny, oční tužku, řasenku, rtěnku.. jako sladkou těčku se postříká značkovým parfémem a s nosem nahoru vykráčela ven.. :-D Já bych si připadla jako socka, přesto že se v penězích netopím, radši budu mít charakter, glanc a budu se chovat tak, aby se za mně nikdo nestyděl.. podpaží nepodpaží
.. a souhlasím s jarym.. já radši půjdu ven, postavit plot a umíchat cement, pomoct manželovi, než abych z okna koukala jak dře, dirigovala nebo se bála že se mi zlomí nehet