Dobrý den,nechci Vás obtěžovat,ale mám s malou úplně stejný problém.V květnu jí budou dva roky a váží necelých 11 kilo.Jídlo je u nás docela boj,jí tak dva-třikrát denně aj to jak říkám je boj.Já osobně jsem z toho na nervy,už nevím jak do ní to jídlo dostat,jestli jí mám nutit,nebo co?Tak jsem se chtěla zeptat jak to děláte vy?Děkuji za odpověd,radu.Kdyžtak tady je můj mail:agihanakova@seznam.cz
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.