Měla jsem naprosto normální těhotenství a předpisovou polohu dítěte. Myslím, že všichni se shodnou, že sc má vyšší rizika než přirozený porod. Byla jsem přesvědčená, že přirozený porod s minimem zásahů je pro mě i dítě to nejlepší a byla jsem ochotná se podle toho chovat. Proto mě měl dotyčný lékař upozornit, že indukcí se od přirozeného porodu na hony vzdaluji. Dopadlo to, jak jsem psala - tři dny šťourání a trápení, a pak císař pro tíseň plodu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.