Na obratu jsem byla, ale ne v Cechach. Doktor mi rekl, ze KP me v zadnem pripade rodit nenechaji kvuli riziku pro dite, takze to bylo bud a nebo. Delali mi to pod epiduralem a kontrolovali mimi UTZ. Bohuzel bylo v takove poloze, ze obrat se nepovedl a stejne jsme skoncili na cisari. Vzhledem k epiduralu byl obrat absolutne bezbolestny zakrok. Sla bych do toho znovu, protoze lepe zkusit a pokud se to povede rodit normalne nez cisar. I kdyz v mem pripade byl bez jakychkoliv komplikaci, dite jsem mela neustale u sebe, kojili jsem do hodiny po narozeni a zadne bolesti po operaci jsem nemela. Trochu me zarazi ze maminky v Cechach uvadi bolesti po cisari. Me davali jen obycejny Ibuprofen a stacil. Nevim jestli v ceskych porodnicich nechaji matku trpet po velke brisni operaci bez analgetik. KP bych asi nesla rodit. Mela bych strach o zdravi miminka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.