taky tak. já jsem od vždy neorganizovaná, i když za těch 5 let s dětmi se lecos vylepšilo (třeba denně večer vysávám, až děti usnou - dostala jsem pod stromeček supertichý vysavač :-D). Auto je ve stejném stavu, jako v článku - jím v něm já i děti cestou do práce / školky. A ještě nějakou dobu tak asi vypadat bude. Zvykli jsme si, snažíme se to udržovat, občas se mi po bezdětnu zasteskne, ale neměnila bych dlouhodobě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.