| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Vraťte mi můj život!

můj bratr strikně zakazoval jídlo v autě a nechápal, že našim dovolím - bo malá řvala od narození a v autě rozhodně nespala, jako starší syn, který ještě ve třech posadivší do auta automaticky vytuhl.
Takže za tu cenu, že s prominutím zavřela chvíli pusu, jsem dovolila jíst.

Bratr záhy pochopil, co se mu narodil podobně uřvaný syn a taky co se odstěhoval do německa 1.000 km a byl nucen to s dětmi absolvovat. Pokud nechtěl zastavovat co půl hodiny, nebo hodinu tak, že by jim cesta trvala nějakých 15-20 hodin, protože přestávky se postupně by museli prodlužovat, páč dětem by už 5 minut na protáhnutí nestačilo, přistoupil radši na to, že můžou v autě jíst, pít, co hrdlo ráčí.
On zastaví 2x za 1.000 km na WC a protáhnutí, případně kafíčko a cesta jim trvá pouze 8h. Víc jak 10 prostě za volantem nedal, byl už na nervi a grogy a bylo to nebezpečné pro všechny.

On a nebo švagrová pak auto prostě po jízdě vyčistí.
Při poslední cestě do čech, jeli po 4 měísích /před tím jezdili cca 2x do měsíce) se jim dvouletej poblit - respketive zblil celé auto, takže pro změnu ještě museli celé auto vypucovat už v čechách.

Tož asi tak, kdo nezažil nepochopí
renato, máš děti od sebe 5 let, to je sakra rozdíl mít děti 2,5 a 1 rok.
A mimo - můj táta nám taky zakazoval jíst jinde než u stolu a hádej co, když nebyl doma, tak jsme s oblibou jedli v obýváku, kde nám to bylo strašně vyčítáno.
Dětem nezakazuji jíst nikde, pokud mají talířek, misku, berou si je automaticky. A nakrájené ovoce a zeleninu mají k dispozici v podstatě celý den a kdybych je měla s každým kouskem poutat do sesle, by mě asi kleplo, bo naši tříletá hyperaktivanda, nevydrží sedět ani u oběda, musí u toho poskakotav.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.