| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Vraťte mi můj život!

Hilly ~t~ ty snad znáš naše děti osobně? Ponožky si sundávají (a zahodí a schovají tak mistrně, že musím tahat další pár - denně), cizí boty kradou z chodby a natahují si je. Ano a kyblíky nebo bedýnky na hlavu si rvou velmi rádi. Kabel od lampy na zdi jsem už omotala na lampě nahoře, po té co jsem byla nucena ji odpojit od elektřiny, ptž. ten elektro-pes se jim hrozně líbil. No a plakát-mapa je taky srolovaná na zdi (stále visí), houpali s ní až ji kus urvali, tak je holt stočená a stažená gumičkou nahoře). Manža ocenil moji kreativitu, ptž jsem to rozřešila tak že a) mu to nedodělají a b) nemusel být nikterak osobně aktivní. Jo PC máme i se stolem a židlí v ohrádce - vřele doporučuji! Docela dobře to chrání před jejich útoky, i když vedle stolu jsme museli nainstalovat ještě vysoké prkno, ptž jinak neskutečně škodili. Takže dosáhnou jen špičkami prstů (vyrostli, prťata - původně nedosáhli). No stejně tu a tam něco seberou, vyrvou kabel z monitoru - to nesnáším, pak musím restartovat a mám-li něco rozdělané neuložené (stane se), tak je to pak fuč. A co je nejhorší ~t~ nejsou to úplní hlupáčci. Naopak vědí co nesmí a proto to vyvádějí z 95% když zmizím za roh (=nevidím je). Jj, musím, přežít ~t~. Zase už stojí u té knihovny a ať dělám co dělám, drze koukaj a neutečou dokud od nich nebudu s vražedným výrazem asi tak 30cm ~t~~t~~t~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.