Můj otec byl alkoholik,bylo to hrozné jako dítě jsem s tím nedokázala nic udělat,daleko horší bylo mé zjištění,že moje dcera bere drogy. Musela tvrdě pocítit ztrátu své rodiny,hrozilo zbavení svéprávnosti,jen tak její myšlení začalo fungovat jinak. Jsem ráda že jsem dokázala své dceři házet klacky pod nohy,bylo to jediné co jí mohlo zachránit jestli by se to mělo někdy opakovat udělám to zas. Je to jediná cesta jak pomoci takto postiženým lidem. Modlím se za všchny postižené a jejich rodiny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.