K věcem do porodnice mám poznámku: Každá porodnice to má jinak. Nám dali vložky k dispozici jen na porodním sále. Po přeložení na šestinedělí už nic. Plínu jsme dostali taky jen jednu, do které mimi zabalili hned po porodu. Jednorázové poporodní kalhotky jsou pro pobyt v porodnici super, ale jedny na den můžou být málo.
Odsávačka je podle mě zbytečnost. A hlavně je zbytečné ji kupovat předem. Při nejhorším v každém špitále je lékárna takže není zas až tak velký problém ji v případě potřeby hned koupit.
Kočárek: podle mě je nejdůležitější jaký je vnitřní prostor kočárku. (už to tu někde zaznělo). Koupila jsem ten největší, jaký jsem sehnala a stejně byl malý. Mimís byl letní a v lednu mu byl kočárek malej. Sice už měl půl roku a uměl sedět, ale v kočárku stejně většinou spal. Ve sporťáku by asi nastydl Dovezla jsem si kočárek po nás (naši ho měli schovaný) a tam se pohodlně vešel i s fusakem, velkou larisou pod sebou a přikrytý polštářem. Akorát jsem asi vypadala jako socka, ale to mi bylo fuk.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.