| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rady a tipy pro nastávající maminky

Milá Dádo,
dík :-) Ty zas máš můj obdiv za tři děti. To je číslo, ke kterému bych se taky chtěla dopracovat :-)

Jinak ještě pro Wendy. Mám to stejné jako Dáda. Dceru jsem na dudlík musela naučit. Není pravda, že když si mimi dudlík hned nevezme, že ho nechce. To mi předtím taky nikdo neřekl, že to mimi s dudlíkem automaticky neumí. Mojí malé pořád vypadával, nevěděla jak na to. Pak jsem zjistila, že to může být i tím, že silikonové jsou moc "tvrdé". nakonec se rozdudlala na tom klasickém kulatém kaučukovém. Pamatuju se, že když byla v klidu, nechtěla jsem jí ho zbytečně cpát, ale pak když začala kňourat, už to taky moc nešlo, protože tím, jak se vztekala, tak jí vypadával. Nakonec jsem jí to naučila za chůze. Houpala jsem ji a chodila s ní po pokoji a přidržovala dudlík. Tak jsme začali a vyšlo to. Je ale pravda, že jsou mimina, které si prostě dudlík nevezmou.
Jinak, podle mého okolí, děti bez dudlíků v noci víc zlobily. Je to sice individuální, ale u maminek, které znám, to tak vesměs bylo.
Navíc, opravdu je odvykání taková hrůza? U jedné kamarádky odnesl dudlík Mikuláš, u druhé zase nějaká jiná "autorita" a po týdnu byl klid.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.