Mně se ten článek líbil. Nechápu, co se skoro všechny tak rozčilujete. Vždyť přednášela pro puberťáky. Tudíž nerozbíjela nějaké slaďoučké představy pro dětičky.
A tlusté dítě? A proč je dítě tlusté (které tedy nemá diagnostikovaného Prader-Williho syndrom)? Protože se přejídá a nehýbe. Netvrďte mi tu, že spousta těch obézních dětiček a puberťáků apod. jsou všichni nemocní. Taky jsem dle tabulek obézní, ovšem vím taky proč a rozhodně to nesvádím na chorobu či pomalé spalování.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.