Mě se článek paní doktorky líbí. Nemyslím, že by nějak chtěla ponižovat tlusté, prostě chtěla nasměrovat mladé lidi - pracovat, cvičit, vzdělávat se, něco umět a stravovat se skromě.Také je otázka, co se myslí pojmem "tlustý".Pokud někdo označí za tlustou dívku 60 kg, 165 cm, je magor. Je to zdravá žena. Myslím,že Kateřina myslí tlustými ty opravdové prasata, co se od rána do večera cpou, bez pohybu, nemyjí se, rezignovali na život,vztahy, práci. Myslím,že tlustými nemyslela maminky na MD s pár poporodními kili navíc.Ona Dr. Cajth. dle diktátu módy totiž také není žádná žížala. Já sama na sobě cítím, že když jsem na sebe začala být "tvrdá" - začala studovat, cvičit, dodržovat životosprávu, začala jsem se cítit mnohem lépe, klidněji, šťastněji. Cvičení mi dodává energii a vyhání stres, díky zdravé pravidelné stravě mi přestaly migrény, premenstruační syndrom zmizel úplně (ani nevím, že to mám), dobře spím, necítím únavu atd. Mám malé dítě a pracuji,výmluvy na čas jsou fakt jen výmluvy -jde to.Navařím si dopředu a cvičím na orbitreku při televizi místo sezení. Doporučuji všem, bude vám líp.
Předchozí