Hroudo,
určitě ano. U nás v rodině jsou to geny + "sedavé zaměstnání". Ano, kdybych jedla tak polovinu nynější stravy, asi bych byla štíhlejší, ale možná bych už byla na přetřes v diskusích o učitelích, kteří jsou hnusní na děti nebo bych už byla rozvedená samoživitelka, možná by mi děti za týrání odebrali ze sociálky. Když mám hlad, mám nervy v kýblu. Jím celkem zdravě, snažím se hýbat, ale štítná žláza ruku v ruce s poděděnými geny si s mým metabolismem dělá co chce
Proto nesnáším tyhle rychlé soudy lidí, kteří nikdy podobné problémy neměli. také neradím alkoholikům, agresivním cholerikům, narkomanům, anorektičkám, bulimičkám,....nevím co prožívají, tak jako to jiní lidé nevědí o mě. Proto také nehodnotím, jak moc si za vše mohou - nemohou sami.
Hnusné reakce na tlusté pod tímto článkem mě dost mrzí, ale je to jen netová diskuse, nebudu si z toho dělat těžkou hlavu. I v životě takové lidi, kteří si vždy se vším vědí rady potkávám a umím je odpálkovat celkem dobře. Tady je to "horší"
P.S. Popis metabolismu mých dvojčat je přesný a pravdivý, ať mi to ti "antigenoví" myslitelé vysvětlí.....