| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Čtěte pohádky, čtěte mezi řádky

Milen, abych řekla pravdu, je mi úplně fuk co si o mě myslíš.
1. nikde jsem nepsala, že jsem se svou váhou spokojená. Naopak, už jsem leccos neúspěšného podnikla. S hmotností jsem se nesmířila, ale lety výcviku jsem se naučila nemít z toho mindrák.
2. S tím, že jsem podědila nějaký genetický základ a navíc poruchu štítné žlázy jsem se už smířila. Vzhledem k tomu, že i dr, ke kterým docházím uznávají tyto, dle tvého nepravdy a výmluvy, jako že tyto faktory (geny a štítná žláza nemají vliv na hmotnost), myslím, že mimo jsi ty. Rozdílnost mých dětí mluví, pokud jde o genový základ zcela jasně.
3. souhlasím s tím, že NĚKTEŘÍ tlustí jsou tlustí proto že žerou, jak jsi tu popsala, jako tvůj přítel.
4. nesouhlasím s tím, že jsou tlustí jakkoliv horší než jiní lidé a nemyslím si, že by měli být uráženi lidmi tvého typu (ale nejsi jediná, kdo se v této diskusi fakt "vyznamenal").
5. rozhodně nemohu vyhovět tvé radě, abych si dala na dobrou noc klobásku a dortík. Po 20.hod nejím už nic, jen piju. Z klobásky se mi již mnoho let obrací žaludek, jen ji vidím a cítím. Dortík ano, ten bych si dala, ale povoluji si jen jeden týdně a v kavárně s kámoškou jsem již ve středu dortíkový příděl vyčerpala.
6. domnívám se že milí lidé i nevrlí pitomci jsou jak mezi tlouštíky tak mezi hubenými. Nevím, kam spadám já, ale vím jistě , že se snížením množství jídla bych spadla do té druhé kategorie na 100%.
Možná, když v takovýchto diskusích ještě někdo vyjádří svůj tolerantní postoj tak jako ty, sklapnu kramfleky a půjdu skočit z mostu. Ale dovol mi, abych tak učinila, až mé děti vyletí z hnízda. zatím mě potřebují.
Samozřejmě si trvej na svém názoru, to tě nikdo nenutí abys ho měnila, ale tvé příspěvky byly minimálně urážlivé a omezené. Omlouvám se, že jsem napsala, že jsi omezená ty. Omezené jsou tvé příspěvky v této diskusi. Zase jsem porušila jednu z mnoha svých zásad - nečinit si názor na člověka jenom z jediného vyřčeného (napsaného) názoru. Je mi z tvých příspěvků~n~~n~~n~~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.