Miki, kolik ti je? Odhaduji tak 20, já v tom věku taky snila o hvězdách pop music a např.Jarda Jágr pro mě byl bůh,kdyby na mě někde promluvil tak omdlím.Vdávala jsem se ve 29, se svým 3 vážným vztahem, se kterým už jsme měli fázi "všednosti" a oběma nám vyhovovala (Jarda Jágr byl už pro mě jednoduchý chlapec, který to daleko dotáhl a kterého obdivuji za jeho reprezentaci ČR ve světě; hvězdy pop music zase banda šašků
takže už jsem o nikom nesnila a svého partnera bych nevyměnila za nikoho). Chtěli jsme oba to samé, mít zázemí, mít se dobře finančně a mít zdravé dítě.Po letech (8) mám pocit, že jsme si čím dál blíž a náš vztah je velmi intenzivní, i když v něm není počáteční chemie.Když máme být bez sebe jednu noc,těžce to neseme.Doporučuji někam si vyrazit,naplánovat dovolenou,prostě něco spolu dělat,sdílet.My spolu vedeme naši firmu a je to velmi spojující faktor.Přijde mi, že jsi žila pohádku-vybral si tě superman kterého chtěly všechny a je otázka, zda jsi se zamilovala do něj jako člověka nebo do jeho "mediálního obrazu". Přijde mi, že se ve vztahu nudíš dost brzo....