JíŤo myslím si, že pevný a kvalitní vztah není o tom, jestli mě pohorší škrábání partnera v rozkroku, nebo jestli jeho pohorší moje ušmudlané triko. Je to něco hlubšího, co jde přes tyto povrchní malichernosti. Nevím jak kdo tady, ale my míváme takové zvláštní chvilky souznění, kdy se spolu bavíme, pak najednou třeba 20 vteřin ticho a z ničeho nic řekneme to samé, nebo nakousneme to samé téma. Změnili jsme se za ta léta oba, já jsem utahaná s péče o rodinu, nechodím pořád načančaná, ono to na vsi s barákem v rekonstrukci a 3. dítětem na cestě ani nejde, já se taky přenáším přes partnerovy zlozvyky, protože chyby má každý, partner zase bývá utahaný z práce, tak taky kolikrát se sebe svlíkne fusekle a nechá je v obýváku u sedačky. Nevadí mi to nějak zásadně, spíš ho mám za tyto jeho drobné prohřešky ještě víc ráda.
Nemyslím si, že pro pevný vztah je až tak důležité něco z toho, co jsi jmenovala, já jsem nehledala prince, ale chlapa pro život a já jsem taky nikdy nebyla žádná princezna. Pokud by můj partner hledal něco pěkného na pohled a povrchního, už by mi dávno zahnul.
Předchozí