| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kam mizí zamilovanost aneb Život po závěrečných titulcích

Argumenty měl dobrý ale! Logický!

Já to mám doma naopak - on je dárkový typ, já se dost obejdu. Na Vánoce on má hafo dárků, já ty, co si koupím a jeden nebo da, který stejně vím, co bude (sázka na jistotu). Poněkud překvapuje, že dárkový typ dárky nedává.
Na druhou stranu: jemu můžu dát skoro cokoli, ze všeho má radost, hlavně když je toho hodně, a i věci, co bychom si třeba stejně koupili (čokoláda, flaška, něco do domácnosti...), takže to není tak hrozný. Naposledy, když jsem byla den pryč, se ptal jak malé dítě "Cos mi dovezla?" asi 4x! :) Nemohl pochopit, že prostě NIC, pže jsem byla v končinách, kde opravdu nic ke koupi není. Příště jsem mu věcí shodou okolností dovezla víc (něco ještě třeba jako jídlo od příbuzných), tolik štěstí jste neviděly - fakt jak malé dítě pod stromečkem.
Na druhou stranu: je to náramně jednoduché, jak mu udělat radost nebo ho potřešit, když toho má moc.
Na druhou stranu: posbírá prádlo venku, když prší a nejsem ještě doma a pověsí ho domů. Nakupovat prakticky nechodím. Rád občas uvaří. Děti mu můžu svěřit s klidem (jen se oprostit od toho, že to neudělá jako já - neudělá, ale to nikdo, a budou spokojené, hlavně, že se něco děje). Nemusím se obhajovat, kdy a proč kam chci, co chci ap. a nikdo mě neomezuje, nešikanuje, když jsem K.O., tak si lehnu, co nepočká, s tím pomůže, i košile si vyžehlí, takže co. Že se někdy rýpe v nose, chrápe, někde nechá ponožky - a co, je tu taky doma, má právo na kus klidu, pochopení a ne pořád lítáním za zadkem s tím, aby neodložil hrníček a 4 komentářema, jak si má sednout a co má dělat a říkat...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.