první dítě císařem - takže já musela na JIP, dítě mi bylo na novorozeneckém. Nosila mi ho PA přes den na kojení každé 3 hodiny, pak měl žloutenku a musel být pod modrým světlem. Kojila jsem ho 18 měsíců. Dcera se narodila přidušená a neudržela jsi teplotu a měla žloutenku - byla na vyhřívaném lůžku. Chodila jsem jí kojit. Teď má rok a stále kojíme. Naštěstí ne vždy oddělení dítěte od matky znamená nekojit. Samozřejmě nemluvím o zbytečném oddělování. Ale to je zase jiné téma.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.