Heleď moje děti taky mají různé diagnózy a nemáme to lehké, nemysli si. Jsou na světě i jiné problémy, než s hyperaktivitou, ale je mi jasné, že každý ty svoje považuje za nejdůležitější a ty jediné. Jak si asi myslíš, že se dá zvládnout kolektiv 25 dětí, kde jedo či dvě jsou nezvladatelné? Navíc s jendou učitelkou, jako třeba u nás? Pro mě je opravdu podstatné, aby moje děcka chodily ze školky v pořádku, protože mají dost zdravotních problémů i bez toho. Nevadí mi takové děti samy o sobě, ale vadí mi, když se kolem nich má všechno točit. Já taky nikoho neotravuju s problémy svých děti a řeším je jak se nejlíp dá. Nemyslím to špatně, ale jako každá máma mám na prvním místě zdraví a prospěch svých dětí, pak až všech ostatních, bohužel mám k tomu pádné důvody, vždycky jsem se snažila pomáhat komu a kdy se dalo a většinou jsem na to dojela. Takže teď jsem postavila zájem své rodiny na první místo a opravdu od řešení problémů všech ostatních jsem upustila, to bych se z toho musela zbláznit.
Předchozí