Dobrý den. Take si myslim, že společnost na smrt zapomína, mně tragicky zahynul syn v roce 2001 a ja zoufale hledala maminky se stejným osudem a našla až po letech na diskuzi maminek se stejným osudem a na setkáni s maminkami dlouhecesty. Takže mně pomohlo o tom mluvit, jak píše Mili nepopírat existenci mého syna, ja vzpomínam někdy i na tu osudnou vteřinu, ale více na to krásne co jsme spolu prožili. Je ale pravdou, že ta rána u mně ne a ne zacelit, ale díky svým kamarádkam se stejným osudem jsem fungujícim člověkem, což nějakou dobu po smrti syna jsem ani nebyla. Nebudťe na tu bolest sami.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.