| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Děti jako z hadích ocásků

Také se zabývám ezoterikou,ale neříká se jim indigové děti?
Když se člověk pohrouží do studia a začne nad tím přemýšlet,tak nejméně polovina dětské populace vykazuje známky indiga.Z informací,které mám mají tyto děti,nebo vůbec všechny děti narozené po roce 2000 jiné úkoly na tomto světě,než jsme měli my.Oni prostě vidí,to co my ne a řekněme si na rovinu-kam směřujeme ,stačí si večer pustit zprávy a pak se nedivíme mladým,kteří si raději něco šlehnou,jen aby to neviděli.Jen aby to zas někdo špatně nepochopil-nejsem toho zastánce.
Ale tohle patří do jiné diskuze.Já osobně jsem ještě po devíti měsících,co syn navštěvuje první třídu nedonutila paní učitelku,aby si byť je přečetla cokoliv o ADHD.Moje iluze o inteligentních a vzdělaných učitelkách vzaly za své.Kdykoliv není asistentka ve škole probírá se mu sešitem se vzkazy mezi mnou a asistentkou,nevynechá příležitost dát mu špatnou známku ze psaní,byť poradna doporučila psaní neklasifikovat a takhle bych mohla pokračovat donekonečna.Teď si představím situaci kdybych šla do školy a začala učitelskému sboru vysvětlovat teorie proč se rodí tyhle děti a svěrací kazajka by byla mou dlouhodobou kamarádkou.Ale já jsem svému klukovi při narození slíbila,že se o něj postarám dokud nebude samostatný,a to jsem absolutně nedokázala předvídat co přijde a proč mu to vlastě slibuji.U dcer mě tato potřeba nepřišla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.